Fire&Food

Fire&Food

FoodMediair is de uitgever van het eerste Nederlandse barbecuemagazine Fire&Food.

Fire&Food is het barbecuemagazine voor zowel iedereen die van buiten koken geniet. Fire&Food richt zich zowel op mensen die de wereld van het barbecuen aan het ontdekken zijn als op de gevorderde barbecuers die op zoek zijn naar bijzondere recepten, nieuwe producten en interessante barbecuetrends. Centraal staan altijd de sfeer, het samenzijn met familie en vrienden en de culinaire mogelijkheden van buiten koken.

Het magazine bereikt vier keer per jaar een grote groep lezers die geïnteresseerd zijn in buiten koken, food en lifestyle. Fire&Food bied hen op 84 pagina’s een doordachte mix aan recepten, achtergrondreportages, productnieuws, trends en ontwikkelingen. Het magazine heeft een groeiend aantal abonnees; daarnaast worden steeds meer losse nummers verkocht via barbecuespeciaalzaken en versspecialisten.

YouTubekanaal
Elke vrijdag verschijnt er op Fire&Food TV een smakelijke barbecuevideo. Als adverteerter zijn er ook zeker mogelijkheden om hierin te participeren.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Fire&Food? Stuur een e-mail naar adverteren@fire-food.nl of bel naar Bastiaan Schlosser 06 16 972 558.

www.fire-food.nl
www.facebook.com/firefoodmagazine

www.twitter.com/fire_food
www.pinterest.com/firefood
www.youtube.com/TVfirefood